Letar ni efter tillbehör eller reservdelar så har ni kommit rätt. Vi har nu lagt detta under respektive varumärke.

CROCKPOT

Världsledande inom slowcooking och multicooking. Produkter som förbättrat livet för tusentals, genom att enkelt leverera sund och god hemlagad mat – utan någon större möda för kocken.

TILLBEHÖR

FOODSAVER

Vakuumförpackaren är produkten som gör verklig skillnad. För vem tycker det är okej att slänga mat 2020? Förläng hållbarheten på all din mat i kyl, frys och skafferi.

Bevara, förvara, marinera och sous videa.

TILLBEHÖR & RESERVDELAR

BREVILLE

Breville är smarta produkter som kan kombinera funktion och design på ett snyggt och sofistikerat sätt. Älskade smörgåsjärn och paninigrillar. Vattenkokare och brödrostar. Airfryerugn och fina kaffemaskiner för hemmabaristan. Breville ger vardagen det lilla extra.

TILLBEHÖR & RESERVDELAR

THERMACELL

Ingen sommar utan myggbesvär. Eller? Med Thermacell kan du njuta av sommaren utan att besväras av myggor när du jagar, fiskar, campar eller bara njuter av naturen. Thermacell skapar en myggfri zon på 20 m2 – var du än är och vad du än gör.

TILLBEHÖR

MOSQUITO MAGNET

Bäst i klassen när det gäller att utrota mygg! Mosquito Magnets myggfällor är flera gånger bättre på att fånga mygg än sina närmsta konkurrenter.

TILLBEHÖR
Reservdelar

DYNATRAP

En UV-fälla för utomhusbruk som med infraljus lockar till sig mygg och knott, men utan att fånga nyttoinsekter som fjärilar, svärmare eller pollinerare.

TILLBEHÖR

HEATLIGHT

Ta fram solen när du vill!

Infravärmare som värmer direkt, likt solens strålar mot din kropp. De ger ett varmt sken utan att blända och värmer dig snabbt och effektivt. Som att plocka fram solen när du som bäst behöver den.

RESERVDELAR

TANSUN

Med över 35 års erfarenhet är Tansun Storbritanniens ledande tillverkare av infravärmare. När kvalitet är viktigt är Tansun ditt självklara val.

RESERVDELAR